Mittwoch, 28. Dezember 2011

فیلم مستند "چهارمین جنگ جهانی" را آنلاین ببینیم.

فیلم مستند "چهارمین جنگ جهانی" را آنلاین ببینیم. The Fourth World War
http://video.google.com/videoplay?docid=4947562540870341312#

این فیلم 76 دقیقه  میباشد.
We walked and these moments changed us. We saw the buildings burning and the pain in our neighbor’s eyes. We rushed bayonets in the mountain and lines of police in the city.
We were touched by too much death. We loved and felt alive. We heard the echo of our word in other voices. We watched the moon rise over the barricades.
We were wounded by the courage of small children. This is not the whole story or the only story.
It is an introduction to some of the people with whom we share this planet.
A much greater story remains to be told. A story that we will write together.
Mehrsprachige DVD - 74 Minuten
Englischer Originalton
mit Untertiteln auf Deutsch, Franz?sisch und Spanisch
Der Vierte Weltkrieg
لینک بالا توضیح فیلم در ویکی
The Fourth World War (Documentaire de Rick Rowley et Jacqueline Soohen)
این فیلم به زبان انگلیسی با زیرنویس فرانسه (بخش 2-3 متاسفانه فعال نیست)
The fourth world war (vost) - part 1/5
The fourth world war (vost) - part 4/5
The fourth world war (vost) - part 5/5

فیلم به زبان انگلیسی با زیرنویس اسپانیولی

توضیح فیلم به زبان آلمانی در سینمای شورشی
1-6 Der 4.Weltkrieg. فیلم
Link zu"Der 4.Weltkrieg." Vom Widerstand gegen Weltbank, Militär-Diktaturen Multinationale-Konzerne und sonstige negative Auswüchse der einseitigen Globalisierung der Wirtschaft gegen die Interessen von Menschen der einzelnen Nationalstaaten, zur Sicherung der aktuellen Missverhältnisse und somit der Möglichkeit einer diktatorischen Machtausübung. Dokumentation
http://www.youtube.com/user/HechtSupportercannel#grid/user/DB84CE5F3C96620C

فیلم کامل نوآمی کلاین "دکترین شوک" را آنلاین ببینیم. + دانلود کتاب به فارسی

فیلم مستند کامل " دکترین شوک" بر مبنای کتاب نوآمی کلاین
فیلم به زبان انگلیسی با زیرنویس اسپانیولی 79 دقیقه در سرور یوتیوب
La doctrina del shock,documental completo
فیلم را در لینک زیر نیز به زبان انگلیسی میتوان آنلاین دید.
http://vimeo.com/18758226

با تشکر از نه خدا، نه دولت و نه سرمایهnaskhad
برای اطلاع بیشتر راجع به کتاب اینجا

دانلود متن کامل کتاب دکترین شوک The Shock Doctrine - Naomi Klein
 لینک دانلود کتاب (با تشکر از دوستی که اطلاع داد لینک قدیمی کار نمیکنه) برای دانلود از سرور فورشرد میتوانید از جیمیل خود استفاده کنید اگر رگیستر نیستید.)




دکترین شوک، ظهور سرمایه‌داری فاجعه، نویسنده : نومی کلاین، مترجم: مهرداد (خلیل) شهابی، میر محمود نبوی. نشر آمه. چاپ ١٣٨٩   دانلود متن کامل کتاب "دکترین شوک" اثر نوآمی کلاین اینجا

برای دانلود کتاب به فارسی

دکترین شوک
دکترین شوک: ظهور سرمایه‌داری فاجعه (در انگلیسی: The Shock Doctrine: The Rise of Disaster Capitalism) نام کتابی است نوشته نائومی کلاین، در مورد «دکترین شوک» و سواستفاده کورپوریشن‌ها (ابر شرکت‌های چند ملیتی) در استفاده از حوادثی چون، جنگ، حملات تروریستی، کودتا و حوادث طبیعی که از آن به عنوان شوک اول یاد می‌کند. در مرحله دوم، بنگاه‌ها و شرکت‌های بزرگ با استفاده از قدرت سیاسی و سیاست‌مداران وابسته به خود، با انجام طرحی برنامه ریزی شده و با کاشتن بذر ترس از بُهت و پریشانی و سر در گمی مردم در آن لحظات استفاده کرده و شوک دومی را که چیزی جز تغییرات رادیکال اقتصادی و سیاسی نیست بوجود می‌آورند. در این میان افرادی که با موج دوم شوک، به مقابله برمی‌خیزند با شوک سومی که شامل پلیس، ارتش، زندان و بازجوئی است روبرو و سرکوب می‌شوند.
چاپ اول کتاب در سال ۲۰۰۷ میلادی در ۶۷۲ صفحه و با جلد سخت منتشر شد. اين كتاب به فارسي ترجمه شده و توسط انتشارات آمه در ايران به چاپ رسيده است.

Samstag, 17. Dezember 2011

چند تا از بهترین آهنگهای رپ دختران جوان ایران- شایا، غوغا، سایه اسکای و سالومه برای دانلود

گفتکو با شایا، خواننده رپ دختر در ایران bbc

مصاحبه با غوغا  ghogha on bbc
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای شایا به نام بزار بخونم

shaya - bezar bekhoonam - شایا - بذار بخونم

Ghogha_-_Aroosak_Kooki   عروسک کوکی از غوغا

دانلود آهنگ مخلوق زیبا / غوغا& سالومه

آهنگ جدید و زیبا از شــــایا (دختر رپ خون) به نام نفس نکش

خیابون - غوغا و شایا / کلیپ یوتیوب

Voice Be Heard سالومه / ضد جنگ کلیپ یوتیوب

شایا/ سکوت کلیپ یوتیوب  shaya sokoot 2003

لینک دانلود مستقیم ترانه حق کشی

حق کشی سایه اسکای کلیپ یوتیوب

لینک مستقیم دانلود ترانه بیداریی سایه اسکای

سایه اسکای تولد (Saye Sky Tavalod) کلیپ یوتیوب

  شایا Shaya-Dog Life

شایا- من از تو مرد ترم  Shaya-Man.Az.To.MardTaram

Shaya - Baba Ko - شایا - بابا کو

shaya - beraghs - شایا - برقص

shaya - hey rapper - شایا - هی رپر

shaya - refigh - شایا – رفیق

shaya - shahre farang - شایا - شهر فرنگ

برای دیدن لینک دانلود آهنگ های بیشتر و خواندن مصاحبه ها اینجا را کلیک کنیم.

Montag, 12. Dezember 2011

فیلم پرواز بر فراز آشيانه فاخته را آنلاین ببینیم + نقد فیلم


نویسنده : م.ملک
مضمون فیلم: «میشل فوکو» در کتاب والای ( تاریخ جنون) تیمارستان را به همراه نهاد های دیگری مثل زندان و ... از جمله نهاد هایی می داند که قدرت از طریق آنها به فرد عاصی انتقال یافته و او را هم – از طریق روشهایی حساب شده – به شکلی که خود می خواهد می سازد.
«فوکو» با مترادف نهادن انضباط و قدرت به بررسی نقشی می پردازد که فرد از بدو تولد توسط پدر(به عنوان نماد نظم) ،مدرسه، دارالتأدیب و... با آنها روبروست تا کاملاً بپذیرد آنچه را که بر او می رود و بینوا بندگکی سر به راه باشد. فوکو رابطه پزشک / بیمار را رابطه ای می داند که در آن قدرت تحت لوای قانون و اختیاراتی که تمدن به آن داده است به اعمال اراده می پردازد.
آسایشگاه در فیلم به شکل مرموزی تجسم اعمال قدرت برای سر به راه کردن است، که پرستار «رچد» به عنوان مظهر آن شناخته می شود. پرستار «رچد»که از تمامی ابزارهای مجازی که اجتماع متمدن در اختیار او گذاشته است برای سرکوب شور و شعور به اصطلاح روانی ها استفاده می کند.
محیط آسایشگاه طبق برنامه کاملاً زمان بندی شده اداره می شود. انضباطی که نتیجه برنامه های«رچد» است تا هر گونه شور و شوق زندگی سرمستانه را در بیماران بخشکاند. جایی یکی از بیماران (چزویک) می گوید که شاید تماشای یک مسابقه بیسبال درمان درد باشد به جای داروهای روزانه .اما دلیل جمع کردن افراد در آسایشگاه چیست؟ «مک مورفی» در بدو ورودش، در دیالوگی به پزشک می گوید که صاحب کارش مزدش را نداده و او هم در عوض او را کتک زده است.
«اگر این جرم و دیوونگی باشه که نصف مردم دنیا دیوونه اند!»
قدرت او را وقتی سالم می پندارد که در برابر تضییع حق خود ، سر به زیر اندازد و پی کار خود رود .
«صنعت فرهنگ سازی» در جهت هم شکل کردن و تحمیق افراد، برنامه های مرتب و هماهنگی را ترتیب داده است. از ورق بازی کردن های ممتد تا هوا خوری و در کنار این تفریحات در محیطی که نباید از آن خارج شد، صد البته برنامه ساعتی مصرف دارو.
تعجب مک مورفی برای دانستن دلیل مصرف این داروها در حالی که سالم است و متعاقب آن فریب پرستار، اولین نشانه های عصیان اوست.
«مک مورفی» آب سردی را از آبسرد کن به سر و صورت جماعت خواب زده می پاشد تا آن ها را نسبت به وهنی که بر آن ها می رود بیدار کند و اوست که همین جماعت را به دنیای واقعی بیرون برده و با شهر و طبیعت و زن و زندگی آشنا می کند.
وقتی پرستار رچد از پخش مسابقه « بیسبال » از تلویزیون مخالفت می کند به هیجان برای تصویر خیالی مسابقه می پردازد و ...
همان گونه که ذکر شد در برابر میل به زندگی و شور که بنابر تقسیم بندی « فردریش نیچه » دیدگاه « دیونیزوسی » در یونان باستان است، نظم و انضباط و عقلانیت سلطه جوی پرستار « رچد » قرار دارد.
« قدرت بی رحم سرکوبگر در قامت دیو شاخداری که از دماغ و دهنش دود بر می آید و سه شاخه دستش است، تصویر نشده است. پرستار ظریفی است که ظاهراً به حقوق بیمارها احترام می گذارد و می خواهد آن ها را به اجتماع برگرداند» و از این جاست که به قول « والتر بنیامین » مسیر تاریخ بشری نه حرکت از بربریت به تمدن بلکه از تیر و کمان به بمب های مگا ترونی است.
این تجسم یخ زده و بی رحم قانون که دیگر از هرگونه احساس انسانی تهی شده است در سکانسی که با تهدیدی مادرانه باعث خودکشی « بیلی » می شود، به خوبی پیداست. تمثال ترس از مادر که عاقبت بیلی را به خودکشی می کشاند نیز طرفداران روانکاوی لاکان را ارضا می کند. لاکان از نظم جامعه همواره به عنوان « دیگری بزرگ» یاد می کند که میل همواره میل « دیگری بزرگ» است.
تهی شدن پرستار نادرست کار را مقایسه کنید در صحنه ای که پرستار جوان و پرستار راچه جسد خونین بیلی را می بینند.چهره گرایان و ترسیده پرستار جوان در برابر چهره سرد و سنگی « راچه ».
« راچه » با ایراد تذکری قانونی از دیوانگان خواستار متفرق شدن و مهم تر « رعایت برنامه روزانه » شوند و این جاست که « مک مورفی » به « راچه » حمله ور می شود و موفق می شود کلاه ( نماد قدرت ) « راچه » را به خاک اندازد.
از این جا به بعد « مک مورفی » دیگر نه به عنوان یک فرد که به عنوان « نماد آزادی و تلاش برای رهائی » برای دیگران مطرح می شود.
« رئیس » که به خوبی این مسئله را می داند برای اینکه « مک مورفی » شکسته نشود، تصمیم به آسوده کردن او از رنج و عقیم شدگی می گیرد، چرا که « رئیس » شکستن و خرد شدن را دردناک تر از مرگ می داند.
با از جا کندن آبسردکن و خرد کردن شیشه، نماد آزادی در میان باقی افراد زنده می ماند و آن ها با شور و اشتیاق فریاد « دیوانه از قفس پرید !» را سر می دهند، هر چند بدن « مک مورفی » عاجز و بی جان در طبقه بالا روی تخت افتاده باشد

دهه 1970 میلادی، دهه هنجار شکنی در سینمای هالیوود است. دیگر از مردان بلند قامت و قوی پیکری که جای خالی اسطوره های نداشته فرهنگ و تاریخ آمریکا را پر می کردند، خبری نیست. «گری کوپر»، «جان وین»، «گرگوری پک» که هر کدام از خوش قد وبالاو جذاب ترین مردان زمانه شان بودند، جای خود را به «آل پاچینو»، «رابرت دنیرو»، «داستین هافمن»، «جک نیکلسون» و... داده بودند که با معیار های ستاره های قدیم هیچ شباهتی نداشتند. در عوض معیار های دیگری در این هنر پیشگان مکتب جدید هالیوود وجود داشت که باب روز بود. تأثیرات فرهنگی انقلاب های جهان در دهه 1960 مثل کوبا، کنگو و... و هم چنین ظهور جنبش های آنارشیستی در آمریکا همانند «بیتل ها»، شورش دانشجویان در مه 1968 در فرانسه و... همه وهمه باعث شده بود تا شخصیت های انقلابی، عاصی، هنجارشکن و... باب روز شوند. با نگاهی به تاریخ سینمای دهه 1970 در می یابیم که طغیان خشونت«داستین هافمن» برای حفظ ارزشهای مردانه و حریم خانه در«سگ های پوشالی –سام پکین پا-1971»، گروگان گیری فردی با بازی «ال پاچینو» در «بعدازظهرسگی-سیدنی لومت-1973» که سرقت از بانک برای مهیا کردن عمل جراحی دوستش را به جریانی اجتماعی بدل می کند، انفجارحقارت وخشم«رابرت دنیرو» در فیلم «راننده تاکسی – اسکورسیزی-1977»همه در این راستا تعبیر میشود و هم چنین «نه گفتن» مک مورفی (جک نیکلسون) در«پرواز بر فراز آشیانه فاخته»

برای خواندن ادامه نقد و چند مطلب دیگر اینجا را کلیک کنیم.

فیلم نابود سازی دوربین های مراقبت در سطح شهر آتن توسط اناری ها
http://www.youtube.com/watch?v=ZwHqHheFEEo
http://www.youtube.com/watch?v=WDdAO3crAz4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4JCtXieRNRg

Dienstag, 6. Dezember 2011

کودک پنج خورشید Keny Arkana 5ème soleil

Keny Arkana 5ème soleil (german sub).wmv
cinquieme soleil!!!
Anarchists at G20 Pittsburgh Keny Arkanaenglish sub


کودک پنج خورشید
مرگ وجود ندارد
مرگ فقط پایان سیکل ها ست
به خودت و به نیروی خیالت اعتماد کن
بین خطوط را بخوان
کودک پنج خورشید
خورشید در وجودت است
بگذار نور درونت بدرخشد
هرج و مرج دنیایشان را توضیح بده
بودن انسان تصادفی نیست
*خوشه پروین ما را هدایت میکند
آن رنگ آبی عمیق امید ما را تجدید حیات میکند.
سرت را بالا بگیر و میان خطوط را بخوان
به قلبت گوش کن
نافرمان
چرا که حقیقت ما هستیم
چرا که راه حل در ما هست
چرا که زندگی در ما است
زندگی در ما است
*بر طبق اساطیر یونان، خوشهٔ پروین، هفت دختران اطلس نیرومند بودند که اوریون (صورت فلکی جبار یا شکارچی) به دنبالشان بود و برای نجات از دست وی، به صورت هفت کبوتر در آمدند.

برای خواندن متن ترانه به زبان فرانسه و آلمانی اینجا کلیک کنیم.

Sonntag, 27. November 2011

انسان میمون فیلم به آلمانی و انگلیسی فیلمی مستند از Nationalgeographic

ده فیلم از تفاوتها و تشابه های انسان ها و دختر/ پسر عموهای میمون مان

با تشکر از نه سرمایه داری نه خدا و نه دولت
Watch the full documentary now
The Human Ape 1of10

The Human Ape 2of10

The Human Ape 3of10

The Human Ape 4of10

The Human Ape 5of10

The Human Ape 6of10

The Human Ape 7of10

The Human Ape 8of10

The Human Ape 9of10

The Human Ape 10of10

Humans are apes. Great apes. Apes all belong to the superfamily Hominoidea. The great apes are the family Hominidae which we share with the Chimpanzees, Gorillas and the Orangutan. Our DNA is less than 2 percent different from that of chimpanzees, so from a biological viewpoint, what is it that makes humans so different from the other great apes? Find out what our ape cousins can do -- and what they can't.
Each individual chimpanzee has his or her own distinctive pant-hoot, or call, so that the caller can be identified with precision.
Orangutans have been observed making simple tools to scratch themselves. They also use leafy branches to shelter themselves from rain and sun, and sometimes even drape large leaves over themselves like a poncho.
Chimpanzees are approximately eight times stronger than the average human. Biologically, chimpanzees are more closely related to humans than they are to gorillas.
Bonobos substitute sex for aggression, and sexual interactions occur more often among bonobos than among other primates.
Orangutans’ arms stretch out longer than their bodes – over 7 feet from fingertip to fingertip.
http://www.nationalgeographic.com/

با تشکر از سارا که لینک این فیلم را به زبان آلمانی برای بلاگ فرستاد.

Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 01/10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 02/10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 03/10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 04/10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 05/10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 06/10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 07/10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 08//10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 09//10
Unterschied Affe zum Mensch Doku der Evolution 10//10

Mittwoch, 23. November 2011

بدون اجازه حاج آقا؟-هرگز»- نگاهی به فیلم «جدایی نادر از سیمین

بدون اجازه حاج آقا؟-هرگز»
نگاهی به فیلم «جدایی نادر از سیمین/ مهستی شاهرخی
امسال در مورد فیلم «جدایی نادر و سیمین» هر کسی بستن روبان به دستش یا سربندی به سرش را بلد بود به ملت فَتوا داد که بروید و این فیلم را ببینید و رفتن به سینِما و دیدن این فیلم به معنای مبارزه و مخالفت با حکومت غاصبی است که رأی مردم را دزدید و ظاهراً هر کسی به کار بردن خودکار را بلد بوده در تمجید این فیلم نوشته و برایش تبلیغ کرده، خانم‌ها و آقایان قلمزن حزب توده هم با عینک گربه‌ای و چشمان خمار خاله بازی کرده‌اند و با ادعاهای فمینیستی مطالب شاخداری در مورد این فیلم برای فریفتن اذهان عمومی نوشته‌اند و خلاصه کارنامه ای به دروغ برایش آفریده اند که هیچ با واقعیت خود فیلم جور درنمی آید.

با وجودی که به دوستان و نزدیکان قول داده بودم به سلامتی خودم فکر کنم و حدود شش ماهی بود از دیدن هر فیلمی که آرامش را ازاعصابم بگیرد خودداری کرده بودم، فقط به خاطرتعهد و مسئولیت اخلاقی که نسبت به سیمین ها و راضیه ها و ترمه ها و ثمیه ها و زنان و دخترکان و کودکان بی پناه زادگاهم دارم، برای آنان که زیر بار قانون قطع کردن دست و درآوردن چشم و سنگسار و قصاص و در محدوده قانون بی حقی دارند نفس می‌کشند و هنوز به فرداهای بهتر امیدوارند و برای روشن شدن اذهان عمومی این مطلب را می نویسم.

در حال حاضر برای تبلیغ هر چه بیشتر و سوکسه فیلم به قصد موجه جلوه دادن جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی، الان بسیاری از سایت‌های ایرانی فیلم «جدایی نادر و سیمین» را به صورت رایگان برای نمایش گذاشته‌اند (گویا دیگر لازم نبوده که حضرات مثل مهران مدیری؛ در کشوری که هیچکس حق مؤلف و قانون کپی رایت را رعایت نمی‌کند و مدیریت همه امور ولایی است، بیاید مردم را به جان خودش قسم بدهد که نسخه های جعلی و یا کپی شده را نخرند)، پس می‌توانید با خیال راحت و به صورت شرعی و حلال، فیلم را ببینید و آخرش خودتان قضاوت کنید.
این مطلب به دو بخش تقسیم می‌شود: مقایسه‌ای بین دو فیلم آمریکایی با این فیلم به صورت مجزا، به قصد نشان دادن این موضوع که ج. ا. علیرغم ادعای مقابله با تهاجم فرهنگی ، تا چه حد فیلم‌ها و داستانهای غربی را الگوی خود قرار می‌دهد و چگونه با این دستمایه ها برای تولیدات داخلی از آنها اقتباس می‌کند و فیلم های غربی را به صورت مناسب خود تغییرمی دهد و بازمعناگذاری می‌کند و با موازین و اخلاقیات خود همنوا می‌کند و به روی پرده می‌آورد، خلاصه یعنی چگونگی کشیدن چادر موازین ج.ا. به سر داستان‌های غربی از طریق ارائه الگویی چون فیلم زیبا و انسانی «کرامر علیه کرامر» به صورت یک فیلم ایرانی از تولیدات ارشادی ج. ا.

نگاهی به فیلم «بدون دخترم هرگز» به قصد نشان دادن گفتمان و جدل سیاسی ج. ا. با آمریکا و غرب از طریق داستان مهاجرت یک زن جوان همراه با دخترش و چگونگی جدایی و طلاق و سرپرستی کودک را گرفتن از شوهر مسلمان در دادگاه عدل اسلامی ج.ا.

نگاهی به فیلم «جدایی نادر از سیمین» خارج از چارچوب تبلیغات مردم فریب برای این فیلم به قصد نشان دادن ضعف‌های شخصیت پردازی و ساختاری و همچنین چگونگی راهنمایی و هدایت فیلمنامه نویس به ذهن بیننده تا براساس «ناگفته ها» و همنوا با اخلاقیات عوام که اکنون همان اخلاقیات قشری و سنتی و مذهبی قانون کشوری را می‌سازد تا چون اصلی ابدی زندگی ایرانیان را رهبری و کنترل کند، خلاصه یعنی بخش ارشادی و رهنمودی ج. ا. که بر داستان همیشه غلبه دارد و قلمزنان حزبی و مزدوران دم و دستگاه مدام این ضعف‌ها را به کل نادیده می‌گیرند و با به‌به و چه‌چه به همین نکات ارشادی تأکید دارند.

برای خواندن کل مطلب در چشمان زنان اینجا  برای خواندن چشمان زنان اینجا

لینک نقد فیلم به فورم پی دی اف
بدون اجازه حاج آقا؟-هرگز

لینک مستقیم به فیلم
http://vimeo.com/31660900

دانلود فیلم جدایی نادر از سیمین
هر فایل 180 مگا بایت- دو فایل

جنبش فمینیستی امریکا طی دهه های 60 و 70
در چشمان زنان  در اینجا

Freitag, 11. November 2011

جنبش اعتراضی زاپاتیست ها متن کامل کتاب

زندگی و مبارزه مردم مكزیك در برابر نئولیبرالیسم- متن کامل
هاله صفرزاده خرداد 1390


آنچه می خوانیم، گوشه‌ی كوچكی است از آنچه بعد از اجرای سیاست‌های نئولیبرالی بر مردم مكزیك گذشته و می‌گذرد. فقر، بیكاری، تبعیض قومی، جنسیتی، ناامنی شدید و... اعتراضات بسیاری را به دنبال داشته است. این اعتراضات، مقاومت‌ها و مقابله‌ها به شیوه‌های مختلف در سرتاسر مكزیك در جریان است. شیوه‌های مبارزاتی مردم و كارگران مكزیك، الگوی بسیاری از جنبش‌های اعتراضی در امریكای لاتین شده است. کانون مدافعان حقوق کارگر
دانلود رایگان فایل word و PDF کتاب فایل word کتاب را از همین جا دانلود کنید
فایل PDF این کتاب، برای چاپ روی کاغذ A4 آماده شده است. ادامه مطلب را ببینید.
فایل اول (396 کیلو بایت، چهارده صفحه رو، A4)
فایل دوم (704 کیلو بایت، چهارده صفحه پشت، A4)
فایل سوم (1080 کیلو بایت، تمام 56 صفحه، یک رو، A5)
ابتدا فایل اول را روی چهارده برگ کاغذ سفید A4 پرینت بگیرید. (فقط یک بار دکمه پرینت را بزنید و منتظر بمانید تا چهارده برگ، پشت سر هم پرینت شود.) سپس فایل دوم را، پشت همان چهارده برگ اول، پرینت بگیرید (این بار هم، کافی است یک بار دکمه پرینت را بزنید. فقط مراقب باشید که کاغذها را، سر و ته، داخل پرینتر نگذارید). با تا کردن این چهارده برگ A4، کتاب در 56 صفحه در سایز A5 در دست شماست. اگر نمی خواهید از این کتاب پرینت بگیرید و فقط مایل به داشتن فایل پی دی اف هستید، می توانید فایل سوم را دانلود کنید. در این فایل، صفحات به ترتیب پشت سر هم قرار دارند. این فایل سوم، مناسب برای مطالعه روی مانیتور است.

توضیح- به خاطر استفاده از سرویس رایگان سایت 4shared.com مجبوریم چند ثانیه قبل از دانلود هر فایل، منتظر بمانیم و به تماشای آگهی های تبلیغاتی بپردازیم! پس از پایان شمارش معکوس در صفحه این سایت، دانلود امکان پذیر خواهد بود. برای دانلود هر فایل از این سایت، دو سه تا کلیک لازم است. (از کلیک راست، نمی توان استفاده کرد).

تمام فایل های یک تا سه، در فولدر کانون روی سایت 4shared.com به آدرس:
http://www.4shared.com/document/9Cez0v_t/Mexic--A5-ALL-pages.html
در دسترس است.

Freitag, 4. November 2011

دانلود " بر آشوبید" کتاب اشتفن هسل به زبان فارسی فرانسه و آلمانی

درگذشت نویسنده کتاب «برآشوبید» + دانلود کتاب به زبان فارسی

درگذشت نویسنده کتاب «برآشوبید» استفان هسل، نویسنده و متفکر فرانسوی شب گذشته در ۹۵ سالگلی چشم از جان فرو بست.
27.02.2013
برآشوبید" اثر استفان هسل، سیاستمدار و نویسنده یهودی آلمانی تبار که در جنگ جهانی دوم تبعه فرانسه شد و از معدود جان بدربردگان جنبش مقاومت فرانسه در اردوگاه‌ کار اجباری نازی‌ها بود.
دانلود " بر آشوبید" کتاب اشتفن هسل به زبان فارسی
http://www.mediafire.com/view/?4788j78yg72y489

دانلود کتاب به زبان آلمانی
Empört Euch von Stephane Hessel - Buch download - Empört Euch
دانلود کتاب به زبان آلمانی سرور دیگر File size: 557.28kb
Empört Euch PDF

دانلود کتاب را به زبان انگلیسی نیافتم. مترجم حدود 7 تا 10$ هنوز میفروشه اسم کتاب به انگلیسی و لینک فیلم مصاحبه با نویسنده در تلویزیون "دمکراسی اکنون" در زیر  "Time for Outrage"
Stéphane Hessel on Occupy Wall Street: Find the Time for Outrage When Your Values Are Not Respected
کتاب جدید استفان هسل برای دانلود به زبان انگلیسی
The Coming Insurrection/ Stephane Hessel
Download the full book in French
Download a printable booklet
"Time for Outrage" or Indignez-vous! vs "The Coming Insurrection"

کتاب برآشوبید استفان هسل به زبان اصلی- فرانسه برای دانلود در 2 سرور مختلف Indignez-vous! Stephane Hessel
pdf
68kb here

در ویکیStéphane Hessel
« برآشوبید! » کتاب ۳۰ صفحه‌ای استفن هسل، نویسنده و روشنفکر ۹۳ ساله، در فرانسه جنجال برانگیخت. این روشنفکر فرانسوی که از نویسندگان بیانیه حقوق بشر است خطاب به فرانسویان می‌گوید: به وضع موجود اعتراض کنید!
به گزارش بخش فرهنگی رادیو زمانه استفن هسل روشنفکر و نویسنده ۹۳ ساله فرانسوی و از اعضای مقاومت ملی در جنگ جهانی دوم در اکتبر سال گذشته زیر عنوان «Indignez-Vous» کتابی منتشر کرد در فقط ۳۰ صفحه که اکنون به یکی از مهم‌ترین موضوعات فرهنگی روز فرانسه بدل شده است. عنوان این کتاب که به‌دشواری می‌توان آن را به فارسی ترجمه کرد، بسیار تحریک‌آمیز است و معنای تحت‌الفظی آن این است که قیامت به پا کن.
این کتاب کم‌حجم که توسط یک ناشر کوچک و نه چندان مهم منتشر شده، و می‌توان آن را نوعی مانیفست اعتراضات مدنی به‌شمار آورد، تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار نسخه به فروش رسیده است. این کتاب در همه دکه‌های مطبوعاتی پاریس عرضه می‌شد و اکنون نایاب است. استفن هسل با بهره‌گیری از تجربیات خود در مقاومت ملی فرانسه و مبارزه مسلحانه بر ضد ارتش اشغالگر نازی و همچنین تجربه اقامت در اردوگاه‌های کار اجباری و به‌عنوان یکی از نویسندگان بیانیه حقوق بشر خطاب به نسل جوان بر ضرورت اعتراض‌های مدنی برای حفظ دستاوردها و آزادی‌های مدنی پس از جنگ جهانی دوم در فرانسه تأکید می‌کند.
او از اشغال فلسطین، از تنهایی مهاجران و همچنین از تضاد روزافزون میان فقیر و غنی انتقاد می‌کند و نسبت به از بین رفتن دولت رفاه در فرانسه و غارت منابع طبیعی اظهار نگرانی می‌کند. استفن هسل با برشمردن مشکلات اجتماعی و اقتصادی و با تأکید بر بی‌عدالتی‌ها از هموطنان‌اش می‌خواهد که برخیزند و به وضع موجود اعتراض کنند. استفن هسل در سال ۱۹۱۷در برلین متولد شد و همراه با پدرش، فرانس هسل که از نویسندگان آلمان بود و مادرش، هلن گروند که در آن زمان روزنامه‌نگار بود به پاریس مهاجرت کرد. او با پیکاسو، ماکس ارنست و والتر بنیامین دوستی و آشنایی داشت.  استفن هسل در سال ۱۹۴۱ به مقاومت ملی فرانسه پیوست، در سال ۱۹۴۴ توسط گشتاپو بازداشت و شکنجه شد و به اردوگاه کار اجباری برگن بلزن فرستاده شد. او در سال ۱۹۴۵ اندکی پیش از پایان جنگ موفق شد از این اردوگاه فرار کند. پس از پایان جنگ به‌عنوان دیپلمات به سازمان ملل رفت و بیانیه حقوق بشر را همراه با تنی چند از دیگر همکاران‌اش در طی دو سال بیانیه حقوق بشر را به شکل ۳۰ مقاله نوشت. استفل هسل به‌عنوان یکی از نویسندگان بیانیه حقوق بشر اعتقاد دارد که انسان اجازه ندارد نسبت به بی‌عدالتی‌ها و سیاه‌کاری‌ها بی‌تفاوت بماند. او در طی جنگ الجزایر و هنگام تشکیل اتحادیه اروپا عقاید خود را آشکارا و بی‌پرده‌پوشی بیان کرد.

شکل جنبش برآشفتگان، حرکت افقی، بدون سیاستمداران، بدون رهبر و علیه فساد در احزاب دولتی ، بیکاری و وضعیت اقتصادی است. این جنبش دارای مرکزیت نیست و شرکت کنندگان ان افرادی هستند که یا معتقد به اصلاح سیستم هستند و یا خواستار تغییر سیستم به صورت ریشه ای از بالا تا پایین. نکته شایان توجه این که دو اتحادیه بزرگ اسپانیا، CCOO (استالینیست) وUGT (تحت سلطه حزب حاکم،PSOE ) از این جنبش حمایت نمی کنند. معترضان می گویند آنها از دولت پول می گیرند تا حمایتش کنند.

برای خواندن بیشتر روی ادامه مطلب کلیک کنیم.

Mittwoch, 2. November 2011

فیلم مرگ و دختر/ رمان پولانسکی را آنلاین بینیم. دانلود فیلم پرسپولیس/ مرجان ساتراپی به فارسی


لینک دانلود فیلم "پرسپولیس" 244 ام ب – زبان اصلی فرانسه با زیرنویس فارسی در سرور فور شرد
در لینک زیر برای دیدن آنلاین و دانلود
http://www.4shared.com/video/8WrFjNcL/Persepolis.html
برای دیدن آنلاین به فرانسه در سینمای آزاد در اینجا

لینک یوتیوب برای دیدن آنلاین فیلم "مرگ و دختر" کارگردان رمان پولانسکی از روی کتاب آریل درفمن به زبان انگلیسی در 11 قسمت. ساخت 1994Death and the Maiden (original title)
Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 01

Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 02

Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 03

Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 04

Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 05
Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 06
Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 07
Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 08
Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 09
Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 10
Dеаtһ аnd tһе Μаίdеn 11

Schubert - "Death and the Maiden" Quartet in D Minor (1)
Death and the Maiden مرگ و دختر Death and the Maiden / آریل درفمن
Der Tod und das Mädchen
Ariel Dorfman
Regisseur:Roman Polanski

Dienstag, 1. November 2011

صحبت های جودیت باتلر، فیلسوف پساساختارگرای امریکایی در جمع «جنبش اشغال وال استریت» در واشنگتن

نوشته شده در نوامبر 1, 2011 به وسیله‌ی jahanezanan صحبت های جودیت باتلر، فیلسوف پساساختارگرای امریکایی، و نظریه پرداز برجسته ی مطالعات فمینیستی و سکسوالیته، در جمع «جنبش اشغال وال استریت» در واشنگتن. اگر خواستید بی اجازه با دوستان تان به اشتراک بگذارید.

Fotos von tigerclaws
سلام! من جودیت باتلر هستم. به این جا آمده ام تا حمایت و همبستگی ام را با این نمایش بی سابقه ای که از اراده ی دموکراتیک و مردمی برپاست تقدیمِ شما کنم. بعضی از مردم این روزها می پرسند که شما تظاهرات کنندگان چه خواسته هایی دارید؟ آن ها می گویند شما یا خواسته ای ندارید و در نتیجه نقدهای تان مغشوش است، یا خواسته های شما مبنی بر برابری اجتماعی و عدالت اقتصادی خواسته هایی غیرممکن است و خواسته های غیرممکن امکان تحقق ندارد.
ما اما مخالف آن ها هستیم. ما می گوییم که اگر «امید» یک خواسته ی غیرممکن است ما غیرممکن را می خواهیم. اگر حق برخورداری از سرپناه، غذا و شغل خواسته های غیرممکنی است، ما خواستارِ غیرممکن ها هستیم. اگر غیرممکن است که کسانی که از رکود اقتصادی سود می برند ثروت شان را توزیع کنند و به طمع شان پایان ببخشند، بله! ما غیرممکن را طلب می کنیم.
بدیهی است که فهرست خواسته های ما بلند است. این ها خواسته هایی است که جای هیچ مصالحه ای برایشان نیست: ما به انحصارِ ثروت معترضیم. ما به تبدیل کردن کارگران به جمعیتِ یک بار قابل مصرف اعتراض داریم. ما با خصوصی سازیِ آموزش سر سازگاری نداریم. ما باور داریم که آموزش باید یک خیر و ارزش عمومی باشد. ما روندِ رو به رشدِ تعداد فقرا را برنمی تابیم. ما علیه بانک هایی که خانه های مردم را از چنگ آنان درمی آورند متحدیم. ما به عدم ارائه ی خدمات درمانی به تعداد بیشماری از مردم معترضیم. ما به نژادپرستیِ اقتصادی نه می گوییم و خواستار پایان بخشیدن به آنیم.
مهم است که بدن های ما در جمع و عرصه ی عمومی به یکدیگر پیوند بخورد. بدن های ما رنج می کشد، غذا و سرپناه می خواهد. این بدن ها برای پیوند و لذت به یکدیگر نیاز دارد. در نتیجه آن چه که ما به نمایش می گذاریم یک سیاستِ بدنِ جمعی است؛ سیاستِ خواسته های بدن، جنبش و صدای آن. اگر سیاستِ مبتنی بر انتخابات می توانست اراده ی جمعیِ ما را به نمایش بگذارد ما این جا نمی بودیم. ما در این جا در پیِ اراده ی جمعی مان می نشینیم و برمی خیزیم و حرکت می کنیم، یعنی درست آن چه که سیاستِ مبتنی بر انتخابات فراموش کرده و به کناری نهاده است. اما امروز، در این زمان و دوباره، ما این جا هستیم، بر خواسته های مان پا می فشاریم، و عبارتِ «ما مردم» را رنگِ واقعیت می بخشیم. ممنونم.
Judith Butler at Occupy WSP video1
Judith Butler at Occupy WSP  video2

Sonntag, 30. Oktober 2011

دانلود جلد اول کتاب "پرسپولیس"- فارسی اثرساتراپی وتيزرفیلم جدیدش" خورشت آلو با مرغ"

از اینجا دانلود کنید  33MB
جلد اول کتاب از بلاگ خوابگرد
پرسپولیس: داستان کودکی ـ ۱
نویسنده: مرجان ساتراپی- مترجم: ناشناس

انتشار بدون سانسور کتاب «پرسپولیس» به زبان فارسی
ترجمه فارسی کتاب مصور «پرسپولیس» نوشته مرجان ساتراپی، توسط یک مترجم ناشناس به صورت کامل به زبان فارسی منتشر شد. مجموعه کتاب چهارجلدی «پرسپولیس» نوشته مرجان ساتراپی، نویسنده فرانسوی ایرانی‌الاصل، اولین بار در سال دو هزار در فرانسه منتشر شد. گفته می‌شود این کتاب تاکنون در فرانسه بیش از دویست‌هزار نسخه فروش کرده ‌است. شخصیت اصلی این کتاب که به سبک زندگی‌نامه خودنوشته است، دختری ایرانی است به نام مرجان. مرجان در جریان انقلاب ایران و بحران جنگ ایران و عراق به تشویق خانواده از کشور خارج شده و به اتریش می‌رود. این کتاب‌ها روایت جنگ و آوارگی، زندگی مهاجری در اروپا، بحران‌های مذهبی و سنتی جامعه ایران و حوادث انقلاب و جنگ است و تاریخ دههٔ بعد از جنگ ایران را از دید وی بیان می‌کند.مرجان ساتراپی متولد ۱ آذر ۱۳۴۸ در رشت، نویسنده و انیماتور داستان‌های مصور است. شهرت او بیشتر به خاطر رشته داستان‌های مصور پرسپولیس است که فیلم انیمیشنی آن نیز به کارگردانی ساتراپی و ونسان پارونو در سال ۲۰۰۷، جایزه هیأت داوران را از جشنوارهٔ فیلم کن دریافت کرد. هم‌اکنون نیز فیلم «خورش آلو با مرغ» به کارگردانی این دو روی پرده سینماست. ترجمه فارسی کتاب «پرسپولیس» را می‌توان از سایت کتابناک دانلود کرد.

گفتگوی اختصاصی یورونیوز با مرجان ساتراپی درباره فیلم خورشت آلو با مرغ/ فیلم
گلشيفته فراهاني foto

Poulet aux prunes
فیلم خورشت آلو با مرغ زندگی ناصر علی خان عموی مادر مرجان ساتراپی است. او موسیقیدان بزرگی است و علاقه زیادی به خورشت آلو با مرغ دارد. ناصر علی خان که دارای همسر و دو فرزند است عاشق دختر زیبارویی به نام ایران می شود . همسر او خشمگین از این عشق مرموز و شیفتگی او به سازش، ساز او را می شکند. ناصر علی خان که در رسیدن به عشق خود نیز ناموفق است هرگز نمی تواند جایگزینی برای سازش پیدا کند ودر انزوای روحی تصمیم به خودکشی می گیرد. دراین فیلم که کار مشترک کارگردانی با ونسان پارنو است، گلشیفته فراهانی، متیو آمارلیک، ایزابل روسولینی و چیارا ماستریانی شرکت دارند. به بهانه اکران عمومی فیلم در فرانسه، یورونیوز در یک گفتگوی اختصاصی درباره فیلم با او به گفتگو نشسته است.
تيزر فيلمِ خورشتِ آلو با مرغ، همكاري گلشيفته فراهاني و مرجان ساتراپي
دانلود کنید/ تیزر فیلم
تيزر فيلمِ خورشتِ آلو با مرغ به فرانسه
صحنه ای از فیلمPoulet Aux Prunes - Extrait 4
صحنه ای از فیلمPoulet Aux Prunes -Extraits 3
صحنه ای از فیلمPoulet Aux Prunes - Extrait 2
صحنه ای از فیلمPoulet aux prunes - Extrait 1

تيزر فيلمِ خورشتِ آلو با مرغ به انگلیسی
Chicken With Plums
تیزر فیلم به انگلیسی در گاردینChicken With Plums (Poulet Aux Prunes)

Samstag, 15. Oktober 2011

دانلود فیلم جدایی نادر از سیمین

دانلود فیلم جدایی نادر از سیمین
http://www.irantvradio.net/jodaeenaderazsimin.htm

هر فایل 180 مگا بایت- دو فایل

کلاه سبزی که نادر و سیمین بر سر زنان ایران گذاشتند
نقدی بر فیلم «جدایی نادر از سیمین» به‌مناسبت حضور آن در رقابت اسکار/ محمدرضا فطرس
• فیلم «جدایی نادر از سیمین»، جدای از مولفه‌های در پیش آمده، می‌توانست کوسلیک را در نقش نماینده‌ی قشر فرهنگی آلمان معرفی کرده، بر جذابیت سیاسی این جشنواره بیفزاید و بازار سینمای جشنواره‌ای را در اروپا تقویت کند. او خوب می‌دانست که این فیلم از کشوری می‌آید که تصویر کشته‌شدن یکی از معترضان‌اش، جهان را تکان داده ...
اخبار روز: www.akhbar-rooz.com- شنبه ۱۶ مهر ۱٣۹۰ - ٨ اکتبر ۲۰۱۱
وقتی «دیتر کوسلیک»، مدیر جشن‌واره‌ی فیلم برلین(برلیناله) تصمیم گرفت، شصت‌ویک‌امین مراسم این جشن‌واره را سبز کند، دو دلیل محکم داشت: حکم‌های قضایی‌یه «محمد رسولوف» و«جعفر پناهی» که این آخری، برای هیات داوران این جشن‌واره دعوت شده بود از یک طرف و تاثیرات جهانی‌یه جنبش سبزشده‌ی ایران از طرف دیگر. آقای مدیر تنها نبود، روزنامه‌ی حزب سبزهای آلمان، «تاگس تسایتونگ» هم که به تفکرات آقای مدیر نزدیک بود، از مدت‌ها قبل، «ویژه‌نامه‌ی میثاق با جنبش سبز» را در حمایت از اعتراض‌کننده‌گان ایرانی منتشر می‌کرد و بیش‌تر روشن‌فکران و تحلیل‌گران، حرکت اعتراضی مردم ایران را بزرگ می‌داشتند. اما این سبزکاری مدیر، مکاتبات او با سفارت جمهوری‌اسلامی و تلاش برای تحقق شعار «هنر در خدمت انسان»، به مذاق برخی از سینماگران آلمانی خوش نیآمد. کارگردان و نویسنده‌ی سرشناس آلمانی، «اووه بول»، یکی از مخالفان عمل‌کرد مدیر بود؛ وی گفت:«برلیناله غرق خواهد شد!». اما وی از میثاقی که کوسلیک با جنبش سبز ایران بسته بود خبر نداشت. میثاقی که در روزنامه‌ی «تاگس‌تسایتونگ» مدیریت می‌شد و قرار بود، به میثاق تمام روشن‌فکران آلمانی با جنبش اعتراضی مردم ایران تبدیل شود. کاری که دولت «آنگه‌لا مرکل» و بسیاری از سیاست‌مداران آلمانی از آن طفره رفته بود.

«دیتر کوسلیک» که به سوسیال-دموکرات‌های آلمان گرایش دارد، در سال ۱۹۷۹، رییس دفتر «اولریش کلوزه»، شهردار سوسیالیست هامبورگ و مدیر واحد «برابری برای زنان» بود. نگاه او از سال ۱۹٨۲، بیش‌تر به سمت چپ افراطی تمایل پیدا کرد، و آن زمانی بود که دبیر سرویس فرهنگی ماه‌نامه‌ی «کونکرت» شد. او از همان زمان، به سمت کارهای اجرایی و مدیریتی روی آورد و در تاسیس چند انجمن سینمایی نقش فعالی داشت. تا سال ۲۰۰۰ که از طرف دولت‌مردان سوسیال-دموکرات آلمان، با صدراعظمی «گرهارد شرودر»، به سمت مدیر جشن‌واره‌ی برلیناله انتخاب شد. وی با اهداف «بازار فیلم اروپا» نیز هم‌مقصد بود، جایی که در فعال‌کردن اقتصاد سینمای اروپا بسیار موثر است. خانوم «بکی پروبست»، مدیر برجسته‌ی این نهاد به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازارهای جهانی فیلم در اروپاست. این ارتباط، انگیزه‌های تجاری این فیلم ایرانی را تقویت می‌کرد. همانی که فروش اروپایی این فیلم را با یک بازاریابی حساب‌شده، تضمین کرد.

فیلم «جدایی نادر از سیمین»، جدای از مولفه‌های در پیش آمده، می‌توانست کوسلیک را در نقش نماینده‌ی قشر فرهنگی آلمان معرفی کرده، بر جذابیت سیاسی این جشنواره بیفزاید و بازار سینمای جشنواره‌ای را در اروپا تقویت کند. او خوب می‌دانست که این فیلم از کشوری می‌آید که تصویر کشته‌شدن یکی از معترضان‌اش، جهان را تکان داده و جهانیان، در انتظار تصویری تایید شده از شرایط زنده‌گی این مردم معترض هستند. مردمی که هر روزه، نام سرزمین‌اشان در رسانه‌ها منتشر می‌شود. اما اشتباه ناخودآگاه کوسلیک، برداشت او از فیلمی بود که جایگاه زنان و مردان ایران را به‌درستی به تصویر نمی‌کشید. در این فیلم، کارگردان توانسته بود با زبردستی از زیر بار مسئولیت خویش شانه خالی کند و آن لحظه‌ای بود که مشکل یکی از زنان فیلم، نه قوانین دست‌وپاگیر قضایی ایران در مورد زنان بود و مردسالاری که خودخواهی خودش بود. اگر فرهادی در این صحنه، بر صدور مجوز خروج زنان توسط شوهران‌اشان اشاره می‌کرد، غم‌انگیزترین قانون ضد زن را در ایران به‌تصویر کشیده بود.

در سکانس اولیه‌ی فیلم، مرد در برابر قاضی، مردی جهانی‌ و دموکرات است که جداشدن زن را از حقوق او می‌داند، سرنوشت فرزند را به دست خود او سپرده و اختیار تام را به زن می‌دهد. ولی زن، بنا به دلایل شخصی تصمیم گرفته تا با به هم ریختن زنده‌گی مشترک، مرد را به تسلیم در برابر خواسته‌ی فردی‌اش وادار کند. خواسته‌ای که از نظر هیچ فرد عاقلی در آن شرایط بیماری پدربزرگ خانواده، منطقی نبود و زن هم این را می‌دانست. اما تنها می‌خواست، مرد به او بگوید:«نرو!» تا شاید، سرسپرده‌گی، او را بعد از ۱۴ سال زنده‌گی، دوباره عاشق‌ کند.

زن دوم این فیلم نیز که از قشر کم‌درآمد جامعه بود، دردسرسازی بیش نبود که با دروغ‌گویی، مشکلات شوهرش را دوچندان کرد. اینجا هم، کارگردان، از معرفی قوانین مردسالارانه طفره رفته بود. با نادیده گرفتند همان پاراگرافی که کارکردن زن را تنها مشروط بر تایید همسر می‌دانست. قانونی که مقام اول را در استعدادکشی زنان ایران دارد و بسیاری از آنان را مجبور به خانه‌نشینی می‌کند.

اما دختر این فیلم هم در یک دموکراسی کامل نفس می کشد. او در انتخاب سرنوشت‌اش آزاد است و هیچ مانعی برای انتخاب آینده، بر سر راه‌اش وجود ندارد. او می‌تواند، محل زنده‌گی و هم‌زیست خود را انتخاب کند، بدون آن‌که، منع مردانه‌ای در برابرش باشد. مادر، کلفت و مادربزرگ او، خود تصمیم اصلی را می‌گیرند و مردان زنده‌گی‌اش، اگر سنتی باشند، آلزایمر دارند، لال هستند و خودشان را خیس می‌کنند، و اگر جوان‌تر باشند هم‌چون پدرش، کاملن با اصول تربیتی آشنا هستند و برای خانواده، دست به هر فداکاری می‌زنند و یا اگر به مانند شوهر کلفت‌اشان، صدای اشان را بلند کرده و یا خشونت نشان دهند، قوه‌ی قضاییه، آنها را بازداشت می‌کند.

این فیلم را به دلیل عدم رعایت این سه نکته، عاری از واقعیت زنده‌گی بیشتر ایرانیان دانسته و آن را به‌هیچ‌وجه فیلمی در جهت حق‌خواهی امروز ایرانیان قلمداد می‌کنم. این فیلم در خودسانسوری غوطه‌ور است و لکنت زبان کارگردان، کاملن در آن مشهود. ولی با این همه، تقارن نمایش این فیلم با فیلمی از مسعود ده‌نمکی به نام «اخراجی‌ها-٣»، علاوه‌بر زندانی‌شدن «جعفر پناهی» و رویدادهای اعتراضی در ایران، خوش شانسی دیگر این فیلم بود برای اینکه از طرف معترضان، خاصه نویسنده‌گان ایرانی مورد تایید قرار بگیرد. در حقیقت، کسی به محتوای فیلم چندان توجهی نداشت، بلکه وجود «لیلا حاتمی» که پیش‌تر، حمایت‌اش را از جنبش سبز اعلام کرده بود و هم‌چنین تلاش برای عدم موفقیت ده‌نمکی به‌عنوان سمبول دولتی‌ها، این فیلم را با استقبال ایرانیان روبه‌رو کرد.

این فیلم اما، دو نکته‌ی ستودنی هم داشت؛ اصغر فرهادی، توانش را سرگرم‌کردن بیننده در لوکیشن‌های بسته به‌خوبی نشان ‌داده بود، همان هنری که در فیلم «چهارشنبه‌سوری»اش هم به چشم می‌آمد. بازی دختر نوجوان فیلم هم فوق‌العاده گیرا بود. شاید همین دو نکته و نکات مثبت دیگری که به ذهن من نیآمده، این فیلم را مفتخر به دریافت جایزه‌ی اسکار کند که اگر چنین شود، به‌عنوان یک ایرانی بر خود می بالم، و آن جایزه را نیز به مانند «خرس زرین» آلمانی‌ها، این‌بارنشانه‌ی میثاق سینماگران آمریکایی با حرکت اعتراضی مردم ایران تلقی خواهم کرد. خاصه که این روزها، چند مستندساز ایرانی دیگر نیزبا بی‌عدالتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

Mittwoch, 14. September 2011

برساخته ی اجتماعی خوردن لاشه ها و انسان به مثابه شکارچی

برساخته ی اجتماعی خوردن لاشه ها و انسان به مثابه شکارچی  کارول جی آدامز
برگردان به فارسی : حجت صوفی
The Social Construction of Edible Bodies and Humans as Predators

آیا درنده ایم با خیر؟ در تلاش برای تعبیر خودمان به مثابه موجوداتی در طبیعت ، عده ای ابراز می کنند که ما درندگانی مانند سایر حیوانات درنده در طبیعتیم. به این ترتیب گیاه خواری امری غیر طبیعی دیده می شود و گوشتخواری سازگاری بیشتری با موقعیتمان در طبیعت پیدا می کند. حقوق حیوانات مورد انتقاد قرار می گیرد که " نمی تواند درک کند که حمایت یک گونه از گونه ی دیگر، مطابق الگوی طبیعی بقا نیست ."((ahlers 1990, 433 ناهمگونی های عمیق گوشتخواری مورد هیچ بررسی ای قرار نمی گیرند زیرا ایده ی انسان درنده با تصور نیاز ما به گوشت همخوانی دارد. در واقع، گوشتخواری میان 20 درصد حیوانات غیر انسان شایع است . آیا می توان این حقیقت را تعمیم داد و مدعی شد که دقیقا شیوه ی طبیعی چیست و آیا می توان از روی این قرائن، جایگاه انسان را براساس پارادایم ذکرشده تعیین نمود؟

دنباله مطلب را یا در منبع و یا در همین بلاگ اینجا بخوانیم.

گیاه خواری به مثابه فمنیسم  نعما هارل
برگردان به فارسی : حجت صوفی
The discourse of vegetarianism حجت صوفی
Modern Authors & Texts

Samstag, 10. September 2011

دانلود فیلم "لوئیزه میشل" کمونارد آنارشیست فمنیستLouise Michel la rebelle


دانلود فیلم "لوئیزه میشل" کمونارد آنارشیست فمنیست
http://www.megaupload.com/?d=ZJO02ZKM

لینک 800MB
http://www.megaupload-torrent.com/index.php?f=megaupload-torrent-hd&Louise-Michel-la-rebelle--telecharger&id=5519

دانلود زیرنویس های موجود لینک
انگلیسی

معرفی فیلم "لویزه میشل" کمونارد آنارشیست فمنیست
با ایمیل دوست عزیزی متوجه شدم از زندگی لویزه میشل فیلمی به زبان فرانسه تهیه شده. کلیب های فیلم را پیدا کردم و همچنین زیرنویس زبان انگلیسی فیلم را. الان هم لینک دانلود و زیرنویس  را لطف کرد و با ای میل فرستاد. با تشکر. رزا

تیزر فیلم در یوتیوبLouise Michel la rebelle
Directed by Sólveig Anspach. With Sylvie Testud, Nathalie Boutefeu, Alexandre Steiger, Bernard Blancan
Louise Michel, la rebelle
Louise Michel, la rebelle, 2010, FR, 90 min., Drama

Donnerstag, 8. September 2011

معرفی فیلم "لویزه میشل" کمونارد آنارشیست فمنیست

معرفی فیلم "لویزه میشل" کمونارد آنارشیست فمنیست
با ایمیل دوست عزیزی متوجه شدم از زندگی لویزه میشل فیلمی به زبان فرانسه تهیه شده. کلیب های فیلم را پیدا کردم و همچنین زیرنویس زبان انگلیسی فیلم را. هنوز لینک دانلود فیلم را نیافتم اما فیلم را بصورت آنلاین با پرداخت پول میتوان دید. بزودی لینک دانلود فیلم را همینجا میگذارم. رزا

Louise Michel the Rebel
France, 2008

Solveig Anspach

"لویزه میشل" فمنیسم ، آنارشیسم

تیزر های فیلم:
Louise Michel la rebelle
http://www.cinefil.com/film/louise-michel-la-rebelle/bande-annonce

Louise Michel la rebelle
http://www.youtube.com/watch?v=5kqwT72UdiU

louise-michel-ba.mp4
http://www.youtube.com/watch?v=7N9BNLq59i8&feature=channel_video_title

louise-michel-1.mp4
http://www.youtube.com/watch?v=X_coLX8JeU8&feature=channel_video_title

louise-michel-2.mp4
http://www.youtube.com/watch?v=ItlPfL5FdMU&feature=related

louise-michel-3.mp4
http://www.youtube.com/watch?v=J6y1Tzf2ZGs
watch
http://filmsdefrance.com/FDF_Louise_Michel_2010_rev.html
http://www.tracktvlinks.com/watch-louise-michel-2010
ادامه مطلب اینجا را کلیک کنیم.

Donnerstag, 1. September 2011

فیلم مستند دوروتی آنارشیست را آنلاین ببینیم- Durruti Anarchist انقلاب اسپانیا

فیلم مستند دوروتی آنارشیست را آنلاین ببینیم  فیلم 107 دقیقه به زبان اسپانیولی و فرانسه
Regisseur Jean-Louis Comolli; Ginette Lavigne
google 107min spain-french

فیلم 107 دقیقه در یوتیوب

BUENAVENTURA DURRUTI, ANARCHIST. 107 Min., Dokumentation von Jean- Louis Comolli und
Ginette Lavigne, ARTE, Frankreich/Spanien 1999
107 Min spainish فیلم دوروتی آنارشیست در یوتیوب با زیرنویس آلمانی
Buenaventura Durruti Part 1/7

WORKING TOWARDS UTOPIA
Ken Loach’s Land and Freedom (1) was released in France in 1995 just before a wave of strikes in December that brought hundreds of thousands out on the streets in opposition to a proposed reform of the social security system. The film’s British hero joins the ranks of the Leninist, Trotskyite, anti-Stalinist Poum (United Marxist Workers’ Party) to fight fascism in the Spanish civil war. For many who saw it and were unaware of the differences between the Poum and the FAI (Anarchist Federation (...)
by Carlos Pardo
info french

بقیه فیلم ها راجع به انقلاب اسپانیا
دانلود فیلم اسپانیولی"زنان آزادیخواه" زنان آنارشیست/ جنگ داخلی اسپانیاLibertarias
Vivir la utopia. . Documental de 1997, dedicado al rico movimiento anarquista y anarcosindicalista en España
Vivir La Utopia - Gelebte Utopie. Dieses Video ansehen auf video.google.de . Der Film behandelt die Spanische Revolution
This documentary film by Juan Gamero, Francesc Rios and Mariona Roca consists of 30 interviews with survivors of the 1936-1939

فیلم زن یک آنارشیست را آنلاین ببینیم

Dienstag, 30. August 2011

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری

امروز که رفتم سراغ سطل زباله فروشگاه چشمانم برق زد.
هم سالاد برای من هم خرگوشی برای 2 تا 3 روز سیر میشد. تند تند مشغول پر کردن کیسه پلاستیکی ها بودم که دستی آنها را قاپید. "دیگه کسی اجازه زباله برداشتن نداره!"
سرتون رو درد نیارم که با تیپا بیرونم کردند :-)
مالکیت بر زباله!
متاسفانه تنها بودم ولی حتما از خجالتشون در میام...
یاد نوشته های ترجمه شده از آنارشیست ها افتادم که" می بایستی شروع به کاشتن بخشی از غذاهای خود بکنیم"
لینک ترجمه های تاکنونی را اینجا گذاشتم شاید بدرد کسی بخورد.
البته کماکان فکر میکنم باید قبل از کشاورز شدن زباله هایمان را صاحب شویم. اگر دیر بجنبیم گه روزانه مان را هم صاحب میشوند!
دلم برای خیلی از رفقای خوبم تنگ شده کاش روزی بتونیم توسط امواج مغزی با هم صحبت کنیم. آنوقت نه زندان معنی الانش رو داره نه دوری. راستی گه گداری در آشغالی های فروشگاهها رو باز کنید اگه گیاهخوار باشید میتونید کلی میوه و سبزیجان سالم پیدا کنید. اگه عمومی بشه دیگه نمیتونند به این راحتی "زباله خوارها" رو محدود کنند.


آنارشیسم: کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت هفتم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت ششم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت پنجم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت چهارم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت سوم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری;قسمت دوم

آنارشیسم : کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری;قسمت اول
ترجمه کتاب رفیق "هرود

Freitag, 26. August 2011

دانلود فیلم آواتار- و زیرنویس فارسی

فیلم آواتار با لینک مستقیم,دانلود فیلم با لینک مستقیم ۲۰۱۱ دانلود فیلم Avatar با لینک مستقیم و کیفیت BRRip 1080p به صورت کم حجم شده و زیرنویس فارسی در این پست.
Download Persian Subtitle Of Avatarزیرنویس فیلم فارسی- بعد از آنزیپ کردن فایل زیرنویس و آنزیب کردن فیلم. در حین پخش فیلم اگر زیرنویس خط میخی شد بایت در کی ام پلیر این تغییرات در قسمت زیرنویس داده شود1)ویندوز عربی2)زبان Farsi 
3خطtahoma    لینک های هماهنگ با نسخه 1080p و 720p و 480p دانلود : زیرنویس فیلم فارسی
Download From Direct Link 1دانلود مستقیم فیلم2گیگا بایت
Download From Direct Link 2دانلود مستقیم فیلم2 گیگا بایت
or
Download From Direct Link 3دانلود مستقیم فیلم 2 گیگا باین
or
Download From Direct Link 4دانلود مستقیم فیلم 2GB

آواتار یا نمایه (به انگلیسی: Avatar) یک فیلم علمی-تخیلی سه‌بعدی است.[۳] این فیلم توسط جیمز کامرون نوشته و کارگردانی شده و در تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۰۹ به نمایش درآمد.
آواتار محصول کمپانی آمریکایی فاکس قرن بیستم است. آهنگساز موسیقی این فیلم جیمز هورنر (تایتانیک) می‌باشد. استین وینستن مسئول جلوه‌های ویژه فیلم نابودگر ۲ نیز تا قبل از مرگش به جیمز کامرون در زمینه طراحی این فیلم کمک می‌کرده‌است.
سال ۲۱۵۴ میلادی است. داستان در یکی از چندین ماه سیاره‌ای در سامانه ستاره‌ای آلفا قنطورس به نام پندورا (به انگلیسی: Pandora) اتفاق می‌افتد. انسان‌ها تحت شرکتی به نام آردی‌اِی مشغول خارج کردن سنگی با ارزش و فلز مانند از دل این سیاره هستند. پندورا حاوی گوناگونی شگفت انگیزی از زندگی فرازمینی است، و جوی غیر قابل استنشاق برای انسان‌ها دارد، همچنین محیطی در تضاد با طبیعتی که مانند آن در روی زمین وجود دارد. نام سیاره از این جهت اشاره به وضع مصیبت‌وار آن (از دید انسان) دارد (که به اسطوره‌شناسی پاندورا باز می‌گردد). از میان جانداران بومی این سیاره موجوداتی شبیه به انسان هستند که «ناوی» نامیده می‌شوند. ناوی‌ها دارای سطح بسیار پایین‌تری از پیشرفت فنی در مقایسه با انسان‌ها هستند و نیمه وحشی و بدوی به نظر می‌آیند، اما دارای فرهنگی بسیار غنی و کل‌نگر هستند که آنها را با مکان زندگی‌شان در حال تعادل قرار می‌دهد. پندورا دارای سیستم حیات وحش نامتعارفیست، بطوریکه سیاره و تمام موجوداتش دارای یک شبکه عصبی مشترک بوده و با هم در ارتباطند (که یادآور مفهوم گایا در اسطوره‌شناسی و جنبش‌های محیط زیستی است). ناوی‌ها از طریق نقاط اتصالی نورونی (به انگلیسی: neural interface) در گیسوان موهای خود، از نظر خودآگاهی با اسب‌های خود متصل می‌شوند[۴]، و درختان جنگل از طریق ریشه‌های خود اتصال عصبی با یکدیگر دارند. خلاصه اینکه محیط پاندورا محیطی است که دانشمندان بشری در فیلم را سخت تحت تاثیر قرار داده، و محیط منحصر به فرد این دنیا، مرزهای بین علم و عرفان را درهم می‌نوردد.
منابع طبیعی که بشر در این سیاره بدنبال آن است آن‌آبتینیوم (به انگلیسی: unobtainium) (به معنی عنصر نایاب) نام دارد. این ماده نوعی سنگ کانی مرموزی است که دارای خواص میدانی عجیبی است، بطوریکه باعث ظهور آثار پادگرانشی و اختلال میادین الکترومغناطیسی می‌شود.[۵]
“اَوِتار” صرفا یک فیلم سرگرم کننده احساسی نیست، احساس تنها بخشی از فیلم است. فیلم یک پیشرفت قابل توجه تکنیکیست و به طور روشن موضعی ضد جنگ دارد، همچنین فیلم حاوی پیام هایی برای حفظ محیط زیست است. فیلم پتانسیل تبدیل شدن به یک فیلم کالت را داراست. این فیلم داری چنان دقت و ظرافت تصویری است که شایستگی دوبار تماشا کردن را دارد. فیلم همانند “ارباب حلقه ها” یک زبان جدید ابداع می کند، ناوی؛ اگرچه خوشبختانه این یکی را انسان ها نمی توانند تکلم کنند (حتی نوجوانان!). فیلم ستارگان جدیدی خلق می کنند. اجمالا فیلم یک اتفاق است، یکی از آن فیلم هایی که شما حتما باید ببینید تا بتوانید در گفتگو های روزمره شرکت کنید.

Samstag, 20. August 2011

فیلم مستند در رابطه با بحران و ورشکستگی اقتصادی کشور یونان Debtocracy

پخش مستقیم و آنلاین با زیرنویس انگلیسی
این فیلم با کمک مالی افراد و مستقل از رسانه های رسمی ساخته شده و تا کنون میلیونها نفر تماشاگر داشته. تولید کنندگان آن فیلم را در یوتیوب با زیرنویس انگلیسی قرار دادند. برای دیدن فیلم با زیرنویس به زبان دیگر اول فیلم را دانلود کنیم و بعد زیرنویس را. با کی ام- پلیر میتوان زبان زیرنویس را تبدیل کرد.


For the first time in Greece a documentary produced by the audience. Debtocracy seeks the causes of the debt crisis and proposes solutions, hidden by the government and the dominant media
Debtocracy is a 2011 documentary film by Katerina Kitidi and Aris Hatzistefanou. The documentary mainly focuses on two points: the causes of the Greek debt crisis in 2010 and possible future solutions that could be given to the problem that are... not currently being considered by the government of the country. Made for just £7,000, this compelling film about Greek's financial crisis makes the case that the entire euro system was rotten from the start.
The filmmakers bypassed traditional channels of distribution (partly because these were inaccessible to them) and Debtocracy was released in April 2011, posted on the web for free viewing or downloading, and has since been viewed over a million times online, with local groups and campaigns also setting up screenings all over Europe and beyond. The film's analysis encompasses far more than the particulars of the Greek situation, and is an invaluable resource for anyone seeking to understand the current crisis of capitalism.

Debtocracy (2011) - Deutsche Untertitelدانلود زیرنویس فیلم به آلمانی
Debtocracy.rar free downloadدانلود فیلم238.3 MB
Diffusé sur Internet, un documentaire retrace l'histoire de la dette grecque et pointe les responsabilités de la classe politique. Un film militant qui provoque un large débat.
Eine übers Internet verbreitete Reportage schildert die Geschichte der griechischen Schuldenkrise und macht die Verantwortung der Politiker deutlich. Debtocracy ist ein militanter Film, der eine große Debatte auslöste.
Debtocracy, de Griekse crisis in beeld
Een online documentaire vertelt het verhaal van de Griekse crisis en wijst met een beschuldigende vinger naar de politiek. Een opruiende film die de gemoederen in beroering brengt.

Donnerstag, 4. August 2011

مروري بر فيلم مستند در بازار سكس/ تریلر فیلم

موضوع صیغه در ایران در فیلم 'بازار سکس' ویدئو گفتگو با کارگردان و بخشهایی از فیلم/ بی بی 30
«در بازار سکس» نام یک فیلم مستند ایرانی است که از هفته قبل در آلمان به نمایش در آمده. فیلمی که در همین مدت کوتاه بحث‌های زیادی به راه انداخته. سودابه مرتضایی کارگردان این فیلم به موضوع صیغه در ایران پرداخته است.

دويچه وله : فيلم مستند "در بازار سكس"، با نداي اذان و نمايي در غروب شهري شلوغ آغاز مي‌شود. در يكي از خيابان‌هاي اين شهر، مردي هم‌زمان، تلفني مشغول "قرار و مدار گذاشتن" با زني است كه "مهمون" دارد و از پذيرفتن او، خودداري مي‌كند.

در بازار سكس"، عنوان فيلم مستندي از سودابه مرتضايي، كارگردان ايراني ـ اتريشي است كه رابطه‌ي جنسي بين زن و مرد را در چارچوب "عقد متعه"، موسوم به "ازدواج موقت" در ايران دستمايه قرار داده است. سودابه مرتضايي، در مستند خود به چند و چوني فرهنگي ـ نظري اين مسئله نمي‌پردازد، بلكه آن را به عنوان پديده‌اي كه از طريق قانون به نهادي اجتماعي بدل شده، به تصوير مي‌كشد. تریلر فیلم مستند "در بازار سكس
تریلر فیلم مستند "در بازار سكس": لينك دانلود مديافاير
مستند "در بازار سکس"، با ندای اذان و نمایی در غروب شهری شلوغ آغاز می‌شود. نمایش متن ماده‌های قانونی ممنوعیت "نزدیکی بین زن و مرد، خارج از چارچوب ازدواج" و مجازات‌های شلاق و سنگسار در صورت سرپیچی از آن‌‌ها، پیش‌زمینه‌ی دستمایه‌ی فیلم را ("عقد متعه") مشخص می‌کند. مکالمه‌ی تلفنی مردی مضطرب و با زنی که در صحنه غایب است، درجه‌ی اعتبار اجرایی این قوانین و مقررات را به نمایش می‌گذارد. زن می‌گوید: «نه، نه امشب نیا"». مرد می‌پرسد: «مهمون داری؟ ساعت ۱۲ هم نمی‌شه؟» زن سرانجام حرف آخر را می‌زند: «آره، مهمون دارم. گفتم نه، فردا تلفن کن.»
"عقد متعه" حلال مشکلات جنسی
سودابه مرتضایی، در فیلم "در بازار سکس"، "عقد متعه" را به عنوان "در پشتی" ورود به منطقه‌ی ممنوعه‌ی برقراری رابطه‌ی جنسی بین زن و مرد در ایران معرفی می‌کند. "حاج آقا"، آخوند عاقدی که برای "حمایت از خانم‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست" دفتری دایر کرده، در اولین نمای فیلم این مسئله را به روشنی توضیح می‌دهد. این روحانی که بار اصلی انتقال شناسه‌‌های "عقد متعه" را به بیننده‌ (به ویژه بیننده‌ی غربی) به عهده دارد، در نماهای بعدی نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با "خرج پول"، جواز ورود از آن "در پشتی" را به "بهشت رابطه‌ها" به‌دست آورد.
کارگردان فیلم "در بازار سکس"، بدون تأویل و تفسیر این "حاج آقا" را، کوچه به کوچه و منزل به منزل دنبال می‌کند: در مسجد، در خیابان، در راه قم، در صحن حرم "حضرت معصومه": «خانم، "عقد متعه" حلال مشکلات جنسی است...»
آن روی سکه
این صحنه‌ها با نماهایی که زندگی روزمره‌ی "خانم‌های بی‌سرپرست یا بدسرپرست" را نشان می‌دهند، تکمیل می‌شوند. دو خواهری که در فیلم داستان زندگی خود را بازگو می‌کنند، نمونه‌های بارز این "خانم‌ها" هستند. سودابه مرتضایی، در مورد این "زوج‌‌های موقتی" می‌گوید: «معمولاً مردها کمی جاافتاده‌‌اند و مزدوج. ممکنست بچه‌ هم داشته باشند. این‌ مردها اغلب در دوره‌ی بحران سنی خود به دنبال گرفتن معشوقه یا داشتن رابطه‌های جنسی گذرا هستند. زن‌ها اغلب طلاق گرفته‌اند یا همسر خود را خیلی زود از دست داده‌اند. اینان معمولاً جوانند، مثلاً بیست و پنج سال و در خانواده‌هایی بزرگ شده‌اند که در هفده ـ هجده سالگی ازدواج کرده‌اند. پژوهش‌های من نشان می‌دهند که همه تقریباً سرگذشت واحدی داشته‌اند؛ این که مرد معتاد بوده یا دست بزن داشته یا هر دو.» این زن‌ها داستان زندگی خود را در برابر دوربین، وقت خرید، هنگام دیدار دوستان در سلمانی محل، در دفتر "حاج‌ آقا"ی عاقد و در چاردیواری امن خانه، در کنار فرزند و دوستان خود و بی‌ روسری بازگو می‌کنند.
کام‌جویی آزاد و قانونی
سودابه مرتضایی، در مستند خود، "عقد متعه" را از زاویه‌ی دید این دو گروه باز می‌نمایاند و در پرداختش مثلاً به سراغ منتقدان از این "نهاد حقوقی" نمی‌رود؛ کسانی که از جمله، حتی با اطلاق "ازدواج موقت" به "عقد متعه" به عنوان شکلی از ازدواج مخالفند. عقد، به دید این گروه، به معنای قرارداد و پیمان و متعه، به مفهوم "تمتع" و در این چارچوب "کام‌جویی" است و با هدف ازدواج که تشکیل خانواده است، مغایرت دارد. روحانی‌ای که در فیلم به برقراری رابطه‌ی جنسی بین یک مرد و زن (شهرام و نسرین) جنبه‌ی قانونی می‌بخشد، نیز در خطبه‌ی خود از "عقد متعه" یاد می‌کند و نه "ازدواج موقت".
در مستند "در بازار سکس"، هم‌چنین دیدگاه گروهی که این نوع رابطه‌ی آزاد جنسی قانونی‌شده را مغایر با حقوق زنان و خانواده می‌دانند و آن را با "روسپی‌گری" یک ‌سان می‌خوانند، نیز غایب است. با این‌حال مرتضایی، این امکان را که برخی از مردها و زن‌ها از "عقد متعه" برای رسمیت بخشیدن به رابطه‌ی آزاد خود بهره بگیرند، منتفی نمی‌داند: «پیش می‌آید که از عقد متعه در همه‌ی قشرها و سن‌های مختلف به عنوان وسیله‌ای برای قانونی‌کردن رابطه‌ی جنسی بین زن و مرد هم استفاده شود.»
"در بازار سکس"، دومین فیلم مستند سودابه مرتضایی است. اولین کار او با عنوان "بچه‌های پیامبر" نیز در ایران فیلم‌برداری شده است. "در بازار سکس"، که تا کنون در بیش از ۱۰ جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم به نمایش درآمده است، نامزد دریافت جایزه‌ی اول "آکادمی فیلم اتریش" در سال ۲۰۱۱ نیز شده است. این فیلم از ۴ اوت در سینماهای آلمان به نمایش در می‌آید.
IM BAZAR DER GESCHLECHTER – Trailer  تریلر فیلم مستند "در بازار سكس":
Ein Junggeselle, der zwischen Beziehungsangst und Liebessehnsucht schwankt, eine geschiedene Frau, die ums Überleben kämpft und ein Mann des Glaubens, der versucht, die gelebte Sexualität anderer mit seinem Dogmen abzustimmen. Ihre Geschichten kreisen um die Praxis der Zeitehe, auch Lustehe genannt, einer schiitischen Tradition im Iran, die es einem Mann und einer Frau ermöglicht, für einen befristeten Zeitraum zu heiraten. Die Ehe kann von einer Stunde bis zu vielen Jahren dauern - manchmal für fünf Goldmünzen im Jahr, manchmal für 100.000 Toman. Legalisierte Prostitution oder ein Schlupfloch für Paare, um eine Beziehung innerhalb des repressiven Rechts der Islamischen Republik Iran zu leben - religiöses Dogma trifft auf Macho-Sentimentalität, trifft auf weibliche Lebensrealität. Eine Auseinandersetzung mit der Zeitehe im Gottesstaat Iran.

In the Bazaar of Sexes
Sudabeh Mortezai's documentary about temporary marriage
"Religiously sanctified prostitution or a loophole for couples to have a relationship within the rigid Islamic laws? Stories revolve around the institution of temporary marriage, also called lust-marriage, a Shia practice that allows a man and a woman to legally marry for a fixed period of time ranging from one hour to 99 years: