Dienstag, 30. August 2011

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری

امروز که رفتم سراغ سطل زباله فروشگاه چشمانم برق زد.
هم سالاد برای من هم خرگوشی برای 2 تا 3 روز سیر میشد. تند تند مشغول پر کردن کیسه پلاستیکی ها بودم که دستی آنها را قاپید. "دیگه کسی اجازه زباله برداشتن نداره!"
سرتون رو درد نیارم که با تیپا بیرونم کردند :-)
مالکیت بر زباله!
متاسفانه تنها بودم ولی حتما از خجالتشون در میام...
یاد نوشته های ترجمه شده از آنارشیست ها افتادم که" می بایستی شروع به کاشتن بخشی از غذاهای خود بکنیم"
لینک ترجمه های تاکنونی را اینجا گذاشتم شاید بدرد کسی بخورد.
البته کماکان فکر میکنم باید قبل از کشاورز شدن زباله هایمان را صاحب شویم. اگر دیر بجنبیم گه روزانه مان را هم صاحب میشوند!
دلم برای خیلی از رفقای خوبم تنگ شده کاش روزی بتونیم توسط امواج مغزی با هم صحبت کنیم. آنوقت نه زندان معنی الانش رو داره نه دوری. راستی گه گداری در آشغالی های فروشگاهها رو باز کنید اگه گیاهخوار باشید میتونید کلی میوه و سبزیجان سالم پیدا کنید. اگه عمومی بشه دیگه نمیتونند به این راحتی "زباله خوارها" رو محدود کنند.


آنارشیسم: کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت هفتم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت ششم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت پنجم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت چهارم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری, قسمت سوم

آنارشیسم:کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری;قسمت دوم

آنارشیسم : کماکان تنها تئوری انقلابی ضد سرمایه داری;قسمت اول
ترجمه کتاب رفیق "هرود

Freitag, 26. August 2011

دانلود فیلم آواتار- و زیرنویس فارسی

فیلم آواتار با لینک مستقیم,دانلود فیلم با لینک مستقیم ۲۰۱۱ دانلود فیلم Avatar با لینک مستقیم و کیفیت BRRip 1080p به صورت کم حجم شده و زیرنویس فارسی در این پست.
Download Persian Subtitle Of Avatarزیرنویس فیلم فارسی- بعد از آنزیپ کردن فایل زیرنویس و آنزیب کردن فیلم. در حین پخش فیلم اگر زیرنویس خط میخی شد بایت در کی ام پلیر این تغییرات در قسمت زیرنویس داده شود1)ویندوز عربی2)زبان Farsi 
3خطtahoma    لینک های هماهنگ با نسخه 1080p و 720p و 480p دانلود : زیرنویس فیلم فارسی
Download From Direct Link 1دانلود مستقیم فیلم2گیگا بایت
Download From Direct Link 2دانلود مستقیم فیلم2 گیگا بایت
or
Download From Direct Link 3دانلود مستقیم فیلم 2 گیگا باین
or
Download From Direct Link 4دانلود مستقیم فیلم 2GB

آواتار یا نمایه (به انگلیسی: Avatar) یک فیلم علمی-تخیلی سه‌بعدی است.[۳] این فیلم توسط جیمز کامرون نوشته و کارگردانی شده و در تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۰۹ به نمایش درآمد.
آواتار محصول کمپانی آمریکایی فاکس قرن بیستم است. آهنگساز موسیقی این فیلم جیمز هورنر (تایتانیک) می‌باشد. استین وینستن مسئول جلوه‌های ویژه فیلم نابودگر ۲ نیز تا قبل از مرگش به جیمز کامرون در زمینه طراحی این فیلم کمک می‌کرده‌است.
سال ۲۱۵۴ میلادی است. داستان در یکی از چندین ماه سیاره‌ای در سامانه ستاره‌ای آلفا قنطورس به نام پندورا (به انگلیسی: Pandora) اتفاق می‌افتد. انسان‌ها تحت شرکتی به نام آردی‌اِی مشغول خارج کردن سنگی با ارزش و فلز مانند از دل این سیاره هستند. پندورا حاوی گوناگونی شگفت انگیزی از زندگی فرازمینی است، و جوی غیر قابل استنشاق برای انسان‌ها دارد، همچنین محیطی در تضاد با طبیعتی که مانند آن در روی زمین وجود دارد. نام سیاره از این جهت اشاره به وضع مصیبت‌وار آن (از دید انسان) دارد (که به اسطوره‌شناسی پاندورا باز می‌گردد). از میان جانداران بومی این سیاره موجوداتی شبیه به انسان هستند که «ناوی» نامیده می‌شوند. ناوی‌ها دارای سطح بسیار پایین‌تری از پیشرفت فنی در مقایسه با انسان‌ها هستند و نیمه وحشی و بدوی به نظر می‌آیند، اما دارای فرهنگی بسیار غنی و کل‌نگر هستند که آنها را با مکان زندگی‌شان در حال تعادل قرار می‌دهد. پندورا دارای سیستم حیات وحش نامتعارفیست، بطوریکه سیاره و تمام موجوداتش دارای یک شبکه عصبی مشترک بوده و با هم در ارتباطند (که یادآور مفهوم گایا در اسطوره‌شناسی و جنبش‌های محیط زیستی است). ناوی‌ها از طریق نقاط اتصالی نورونی (به انگلیسی: neural interface) در گیسوان موهای خود، از نظر خودآگاهی با اسب‌های خود متصل می‌شوند[۴]، و درختان جنگل از طریق ریشه‌های خود اتصال عصبی با یکدیگر دارند. خلاصه اینکه محیط پاندورا محیطی است که دانشمندان بشری در فیلم را سخت تحت تاثیر قرار داده، و محیط منحصر به فرد این دنیا، مرزهای بین علم و عرفان را درهم می‌نوردد.
منابع طبیعی که بشر در این سیاره بدنبال آن است آن‌آبتینیوم (به انگلیسی: unobtainium) (به معنی عنصر نایاب) نام دارد. این ماده نوعی سنگ کانی مرموزی است که دارای خواص میدانی عجیبی است، بطوریکه باعث ظهور آثار پادگرانشی و اختلال میادین الکترومغناطیسی می‌شود.[۵]
“اَوِتار” صرفا یک فیلم سرگرم کننده احساسی نیست، احساس تنها بخشی از فیلم است. فیلم یک پیشرفت قابل توجه تکنیکیست و به طور روشن موضعی ضد جنگ دارد، همچنین فیلم حاوی پیام هایی برای حفظ محیط زیست است. فیلم پتانسیل تبدیل شدن به یک فیلم کالت را داراست. این فیلم داری چنان دقت و ظرافت تصویری است که شایستگی دوبار تماشا کردن را دارد. فیلم همانند “ارباب حلقه ها” یک زبان جدید ابداع می کند، ناوی؛ اگرچه خوشبختانه این یکی را انسان ها نمی توانند تکلم کنند (حتی نوجوانان!). فیلم ستارگان جدیدی خلق می کنند. اجمالا فیلم یک اتفاق است، یکی از آن فیلم هایی که شما حتما باید ببینید تا بتوانید در گفتگو های روزمره شرکت کنید.

Samstag, 20. August 2011

فیلم مستند در رابطه با بحران و ورشکستگی اقتصادی کشور یونان Debtocracy

پخش مستقیم و آنلاین با زیرنویس انگلیسی
این فیلم با کمک مالی افراد و مستقل از رسانه های رسمی ساخته شده و تا کنون میلیونها نفر تماشاگر داشته. تولید کنندگان آن فیلم را در یوتیوب با زیرنویس انگلیسی قرار دادند. برای دیدن فیلم با زیرنویس به زبان دیگر اول فیلم را دانلود کنیم و بعد زیرنویس را. با کی ام- پلیر میتوان زبان زیرنویس را تبدیل کرد.


For the first time in Greece a documentary produced by the audience. Debtocracy seeks the causes of the debt crisis and proposes solutions, hidden by the government and the dominant media
Debtocracy is a 2011 documentary film by Katerina Kitidi and Aris Hatzistefanou. The documentary mainly focuses on two points: the causes of the Greek debt crisis in 2010 and possible future solutions that could be given to the problem that are... not currently being considered by the government of the country. Made for just £7,000, this compelling film about Greek's financial crisis makes the case that the entire euro system was rotten from the start.
The filmmakers bypassed traditional channels of distribution (partly because these were inaccessible to them) and Debtocracy was released in April 2011, posted on the web for free viewing or downloading, and has since been viewed over a million times online, with local groups and campaigns also setting up screenings all over Europe and beyond. The film's analysis encompasses far more than the particulars of the Greek situation, and is an invaluable resource for anyone seeking to understand the current crisis of capitalism.

Debtocracy (2011) - Deutsche Untertitelدانلود زیرنویس فیلم به آلمانی
Debtocracy.rar free downloadدانلود فیلم238.3 MB
Diffusé sur Internet, un documentaire retrace l'histoire de la dette grecque et pointe les responsabilités de la classe politique. Un film militant qui provoque un large débat.
Eine übers Internet verbreitete Reportage schildert die Geschichte der griechischen Schuldenkrise und macht die Verantwortung der Politiker deutlich. Debtocracy ist ein militanter Film, der eine große Debatte auslöste.
Debtocracy, de Griekse crisis in beeld
Een online documentaire vertelt het verhaal van de Griekse crisis en wijst met een beschuldigende vinger naar de politiek. Een opruiende film die de gemoederen in beroering brengt.

Donnerstag, 4. August 2011

مروري بر فيلم مستند در بازار سكس/ تریلر فیلم

موضوع صیغه در ایران در فیلم 'بازار سکس' ویدئو گفتگو با کارگردان و بخشهایی از فیلم/ بی بی 30
«در بازار سکس» نام یک فیلم مستند ایرانی است که از هفته قبل در آلمان به نمایش در آمده. فیلمی که در همین مدت کوتاه بحث‌های زیادی به راه انداخته. سودابه مرتضایی کارگردان این فیلم به موضوع صیغه در ایران پرداخته است.

دويچه وله : فيلم مستند "در بازار سكس"، با نداي اذان و نمايي در غروب شهري شلوغ آغاز مي‌شود. در يكي از خيابان‌هاي اين شهر، مردي هم‌زمان، تلفني مشغول "قرار و مدار گذاشتن" با زني است كه "مهمون" دارد و از پذيرفتن او، خودداري مي‌كند.

در بازار سكس"، عنوان فيلم مستندي از سودابه مرتضايي، كارگردان ايراني ـ اتريشي است كه رابطه‌ي جنسي بين زن و مرد را در چارچوب "عقد متعه"، موسوم به "ازدواج موقت" در ايران دستمايه قرار داده است. سودابه مرتضايي، در مستند خود به چند و چوني فرهنگي ـ نظري اين مسئله نمي‌پردازد، بلكه آن را به عنوان پديده‌اي كه از طريق قانون به نهادي اجتماعي بدل شده، به تصوير مي‌كشد. تریلر فیلم مستند "در بازار سكس
تریلر فیلم مستند "در بازار سكس": لينك دانلود مديافاير
مستند "در بازار سکس"، با ندای اذان و نمایی در غروب شهری شلوغ آغاز می‌شود. نمایش متن ماده‌های قانونی ممنوعیت "نزدیکی بین زن و مرد، خارج از چارچوب ازدواج" و مجازات‌های شلاق و سنگسار در صورت سرپیچی از آن‌‌ها، پیش‌زمینه‌ی دستمایه‌ی فیلم را ("عقد متعه") مشخص می‌کند. مکالمه‌ی تلفنی مردی مضطرب و با زنی که در صحنه غایب است، درجه‌ی اعتبار اجرایی این قوانین و مقررات را به نمایش می‌گذارد. زن می‌گوید: «نه، نه امشب نیا"». مرد می‌پرسد: «مهمون داری؟ ساعت ۱۲ هم نمی‌شه؟» زن سرانجام حرف آخر را می‌زند: «آره، مهمون دارم. گفتم نه، فردا تلفن کن.»
"عقد متعه" حلال مشکلات جنسی
سودابه مرتضایی، در فیلم "در بازار سکس"، "عقد متعه" را به عنوان "در پشتی" ورود به منطقه‌ی ممنوعه‌ی برقراری رابطه‌ی جنسی بین زن و مرد در ایران معرفی می‌کند. "حاج آقا"، آخوند عاقدی که برای "حمایت از خانم‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست" دفتری دایر کرده، در اولین نمای فیلم این مسئله را به روشنی توضیح می‌دهد. این روحانی که بار اصلی انتقال شناسه‌‌های "عقد متعه" را به بیننده‌ (به ویژه بیننده‌ی غربی) به عهده دارد، در نماهای بعدی نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با "خرج پول"، جواز ورود از آن "در پشتی" را به "بهشت رابطه‌ها" به‌دست آورد.
کارگردان فیلم "در بازار سکس"، بدون تأویل و تفسیر این "حاج آقا" را، کوچه به کوچه و منزل به منزل دنبال می‌کند: در مسجد، در خیابان، در راه قم، در صحن حرم "حضرت معصومه": «خانم، "عقد متعه" حلال مشکلات جنسی است...»
آن روی سکه
این صحنه‌ها با نماهایی که زندگی روزمره‌ی "خانم‌های بی‌سرپرست یا بدسرپرست" را نشان می‌دهند، تکمیل می‌شوند. دو خواهری که در فیلم داستان زندگی خود را بازگو می‌کنند، نمونه‌های بارز این "خانم‌ها" هستند. سودابه مرتضایی، در مورد این "زوج‌‌های موقتی" می‌گوید: «معمولاً مردها کمی جاافتاده‌‌اند و مزدوج. ممکنست بچه‌ هم داشته باشند. این‌ مردها اغلب در دوره‌ی بحران سنی خود به دنبال گرفتن معشوقه یا داشتن رابطه‌های جنسی گذرا هستند. زن‌ها اغلب طلاق گرفته‌اند یا همسر خود را خیلی زود از دست داده‌اند. اینان معمولاً جوانند، مثلاً بیست و پنج سال و در خانواده‌هایی بزرگ شده‌اند که در هفده ـ هجده سالگی ازدواج کرده‌اند. پژوهش‌های من نشان می‌دهند که همه تقریباً سرگذشت واحدی داشته‌اند؛ این که مرد معتاد بوده یا دست بزن داشته یا هر دو.» این زن‌ها داستان زندگی خود را در برابر دوربین، وقت خرید، هنگام دیدار دوستان در سلمانی محل، در دفتر "حاج‌ آقا"ی عاقد و در چاردیواری امن خانه، در کنار فرزند و دوستان خود و بی‌ روسری بازگو می‌کنند.
کام‌جویی آزاد و قانونی
سودابه مرتضایی، در مستند خود، "عقد متعه" را از زاویه‌ی دید این دو گروه باز می‌نمایاند و در پرداختش مثلاً به سراغ منتقدان از این "نهاد حقوقی" نمی‌رود؛ کسانی که از جمله، حتی با اطلاق "ازدواج موقت" به "عقد متعه" به عنوان شکلی از ازدواج مخالفند. عقد، به دید این گروه، به معنای قرارداد و پیمان و متعه، به مفهوم "تمتع" و در این چارچوب "کام‌جویی" است و با هدف ازدواج که تشکیل خانواده است، مغایرت دارد. روحانی‌ای که در فیلم به برقراری رابطه‌ی جنسی بین یک مرد و زن (شهرام و نسرین) جنبه‌ی قانونی می‌بخشد، نیز در خطبه‌ی خود از "عقد متعه" یاد می‌کند و نه "ازدواج موقت".
در مستند "در بازار سکس"، هم‌چنین دیدگاه گروهی که این نوع رابطه‌ی آزاد جنسی قانونی‌شده را مغایر با حقوق زنان و خانواده می‌دانند و آن را با "روسپی‌گری" یک ‌سان می‌خوانند، نیز غایب است. با این‌حال مرتضایی، این امکان را که برخی از مردها و زن‌ها از "عقد متعه" برای رسمیت بخشیدن به رابطه‌ی آزاد خود بهره بگیرند، منتفی نمی‌داند: «پیش می‌آید که از عقد متعه در همه‌ی قشرها و سن‌های مختلف به عنوان وسیله‌ای برای قانونی‌کردن رابطه‌ی جنسی بین زن و مرد هم استفاده شود.»
"در بازار سکس"، دومین فیلم مستند سودابه مرتضایی است. اولین کار او با عنوان "بچه‌های پیامبر" نیز در ایران فیلم‌برداری شده است. "در بازار سکس"، که تا کنون در بیش از ۱۰ جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم به نمایش درآمده است، نامزد دریافت جایزه‌ی اول "آکادمی فیلم اتریش" در سال ۲۰۱۱ نیز شده است. این فیلم از ۴ اوت در سینماهای آلمان به نمایش در می‌آید.
IM BAZAR DER GESCHLECHTER – Trailer  تریلر فیلم مستند "در بازار سكس":
Ein Junggeselle, der zwischen Beziehungsangst und Liebessehnsucht schwankt, eine geschiedene Frau, die ums Überleben kämpft und ein Mann des Glaubens, der versucht, die gelebte Sexualität anderer mit seinem Dogmen abzustimmen. Ihre Geschichten kreisen um die Praxis der Zeitehe, auch Lustehe genannt, einer schiitischen Tradition im Iran, die es einem Mann und einer Frau ermöglicht, für einen befristeten Zeitraum zu heiraten. Die Ehe kann von einer Stunde bis zu vielen Jahren dauern - manchmal für fünf Goldmünzen im Jahr, manchmal für 100.000 Toman. Legalisierte Prostitution oder ein Schlupfloch für Paare, um eine Beziehung innerhalb des repressiven Rechts der Islamischen Republik Iran zu leben - religiöses Dogma trifft auf Macho-Sentimentalität, trifft auf weibliche Lebensrealität. Eine Auseinandersetzung mit der Zeitehe im Gottesstaat Iran.

In the Bazaar of Sexes
Sudabeh Mortezai's documentary about temporary marriage
"Religiously sanctified prostitution or a loophole for couples to have a relationship within the rigid Islamic laws? Stories revolve around the institution of temporary marriage, also called lust-marriage, a Shia practice that allows a man and a woman to legally marry for a fixed period of time ranging from one hour to 99 years: